De zomer is de tijd om te stralen, zou je kunnen zeggen. De zon komt tevoorschijn, je merkt dat steeds meer mensen naar buiten gaan, op het terras gaan zitten. En ze komen niet alleen naar buiten, ze trekken ook de zomerkleding uit te kast. Met een stralende zon is het ook een stuk leuker om jezelf mooi te maken. Het geeft je een soort zelfvertrouwen boost om met een outfit de straat op te lopen waar je even bij hebt stil gestaan. En het hoeft ook echt niet extravagant te zijn om je outfit er goed uit te laten zien! Accessoires zijn daar echt perfect voor, en wel deze!

Riem

Niet alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat de broek te los zit, maar ook een hele toffe accessoire om je outfit mee af te maken. Tegenwoordig heb je overal wel riemen te koop en er is ook van alles te krijgen. Als je een wat elegantere outfit wilt, dan is een dunne riem passender maar die is ook minder stevig. Een dikke riem is sprekender in de outfit maar je moet opletten dat deze niet de overhand krijgt in de outfit, tenzij je dat echt wilt. Een riem met een speciale gesp kan hiervoor goed gebruikt worden.

Zonnebril

In de zomer is deze accessoire natuurlijk onmisbaar. De hele dag ogen knijpen is alles behalve comfortabel dus wat dat betreft is een zonnebril handig maar het kan ook echt de finishing touch zijn van een leuke zomeroutfit. Een grote zonnebril maakt vaak veel indruk, en is fijn met een scherpe zon omdat een groot deel van je blikveld bedekt wordt door de glazen. Een heren zonnebril heeft vaak een wat breder montuur en kan daardoor ook wat groter ogen. Maar ook veel zonnebrillen hebben dezelfde modellen. Het is ook heel leuk om een zonnebril te kiezen die je outfit echt af maakt.

Sieraden

Kettingen, ringen, armbanden, de meest bekende accessoires zijn toch wel de sieraden, er is zelfs een verzamelnaam voor. Wanneer je denkt, de outfit die ik aan heb is een beetje leeg, dan zijn sieraden daar echt perfect voor. Voor mannen en vrouwen. Waar de vrouw een leuke elegante zilveren armband draagt, zijn er ook voor mannen armbanden, maar dan van bruin leer. Ze maken een outfit net wat interessanter, het zijn nu eenmaal versieringen voor je lichaam waar je een outfit heel goed mee kan versterken.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie