Zoek je kleding, dan weet je dat je nogal wat te kiezen hebt. Het aantal merken is gigantisch groot en nog steeds komen er nieuwe aanbieders bij, die allemaal beweren de beste en meest modieuze kleding te bieden. Soms blijken nieuwe merken blijvertjes, soms zijn de aanbieders al snel weer van het toneel verdwenen. Quotrell is een merk dat een vaste waarde lijkt te worden. Sterker nog, het merk heeft alles in zich om een toonaangevend lifestyle merk te worden.

Kleding staat voor gemak en functionaliteit

Quotrell is sterk in opmars. De zeer gevarieerde collectie slaat aan en Quotrell valt op door de verschillende kleuren die het toepast. Quotrell is nog slechts enkele jaren actief. Het biedt mode met uitstraling en comfort. Quotrell staat eveneens voor gemak, functionaliteit en efficiëntie. Het merk heeft een sterk militaire inslag. Daarnaast haalt het inspiratie uit de banden tussen Amsterdam en New York. De stijl van het merk zou je kunnen omschrijven als minimalistisch. In het aanbod van deze aanbieder vind je heel erg veel bijzondere T-shirts en hoodies. Ook de trainingspakken van Quotrell vallen bijzonder in de smaak.

Je ziet de militaire inslag bij Quotrell nadrukkelijk terug

De oprichter van het merk was voorheen militair. Het is bijzonder en zeker ook interessant om te zien dat dit nadrukkelijk terug te zien is in het aanbod van Quotrell. De kracht van het merk lijkt vooral de koppeling tussen functionaliteit en uitstraling. Quotrell heeft overigens wel wat raakvlakken met een ander kledingmerk, Iceberg. Dit merk is al langer actief in de modewereld en heeft al een stevige positie weten te bemachtigen. 

Iceberg is een Italiaanse lifestyle merk

Iceberg is eveneens een lifestyle merk met een al even gevarieerde collectie. Ook dit merk kiest nadrukkelijk voor het gebruik van veel kleuren. Icebverg is een Italiaanse merk dat onderdeel uitmaakt van de Gilmar Group. De aangeboden sportkleding is modieus en bovendien biedt Iceberg kleding om elke dag te dragen. Daarmee heeft het dus sterke raakvlakken met de nieuwkomer, Quotrell. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Iceberg biedt veel verschillende sweaters en T-shirts in diverse kleuren

Wie een kijkje neemt naar het aanbod van Iceberg die ontdekt vooral veel sweaters en T-shirts. Deze producten heb je in heel erg veel verschillende kleuren. De kleding van Iceberg is als zeer stijlvol te omschrijven en bovendien is het functioneel. Met de kleding van Iceberg weet je bijvoorbeeld zeker dat je heerlijk warm blijft in de wintermaanden. 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie