Kleding kan u helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen, ongeacht uw lichaamstype of stijl. Als je iets te zwaar bent en daardoor niet zeker weet hoe je je moet kleden, maak je geen zorgen! Er zijn veel opties die u kunnen helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen. Voor elke garderobe zijn verhouding, pasvorm en comfort de sleutel. Kies goed passende kleding, flatterende stoffen en accessoires die je lichaam aanvullen. Draag vooral wat je van binnen en van buiten een goed gevoel geeft!

Draag kleding die past bij je vorm

Ga voor goed passende kleding in plaats van baggy of juist strakke sneden. Weersta de drang om je te bedekken met baggy kleding, die er slordig uit kan zien en de verhoudingen van je lichaam kan afwerpen. Kleding die te strak zit, is niet beter. De truc is om te investeren in kleding die precies bij je past. Als je je maten niet kent, vraag dan een medewerker van een kledingwinkel om aanbevelingen. Als je zelfbewust bent, is het misschien comfortabeler om te winkelen in een herenwinkel die gespecialiseerd is in grote en grote maten. Zorg ervoor dat je nu kleding kiest die bij je past. Het kan zijn dat je in de toekomst nieuwe items moet kopen als je in de toekomst afvalt of aankomt, maar goed passende kleding kan je helpen er op je best uit te zien in het heden.

V-hals

Een v-halskraag helpt het gezicht en de halslijn te verlengen, dus zoek naar die kraagvorm wanneer je op zoek bent naar t-shirts en truien. Poloshirts grote maten zijn altijd een succes. Crew nekkragen, aan de andere kant, kunnen een ronde gezichtsvorm overdrijven. Frisse, hoogwaardige v-hals t-shirts zijn super veelzijdig. Je kunt een v-hals en linnen broek dragen op een barbecue of er een combineren met een blazer voor een zakelijke casual look.

Gespreide kraag

Zoek naar button-ups met gespreide kragen als aanvulling op brede functies. De afstand tussen de kraagpunten van een overhemd wordt de spread genoemd. Wanneer je op zoek bent naar button-ups, zoek dan naar shirts met wijd verspreide kraagpunten om een breder gezicht en nek in balans te brengen. Ga idealiter voor kraagspreads breder dan een rechte hoek. Kijk waar de kraagpunten elkaar ontmoeten op de bovenste knop en vorm een hoek. Die hoek moet groter zijn dan 90 graden. Smalle kragen zien er buiten proportie uit met brede kenmerken. Naast een smalle kraag zien een breed gezicht en een brede hals er breder uit.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie