opc_loader

Wensenlijst

Betalen


Fashion Crew Outlet maakt gebruik van de beveiligde betaalmethode van Sisow en Paypal.

U kunt kiezen uit de volgende manieren van betalen:


Via Sisow payment provider:

 

                                                       

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
MEER INFORMATIE OVER BETALEN MET IDEAL

 

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

 

 

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG en ook te vergelijken met Ideal. Sofort banking' werkt samen met tientallen banken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

MEER INFORMATIE OVER SOFORT BANKING

 

    

Via Paypal:

 

Paypal betalingen en betalingen met creditcards die geaccepteerd
worden door Paypal.

 

 

Email bevestiging
 

De betaling van uw bestelling bevestigen wij per email. Let er dus op dat u het juiste email adres aan ons doorgeeft.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen info@www.fashioncrew.nl of 030 - 26 00 885